OVER MIJ...

In het kort:

 Sylvia, 45 jaar, moeder, getrouwd, gek op koken (én lekker eten).


Wat was mijn voedingsbodem?

Ik ben (ervarings-)deskundige. Lang had ik een verkeerd voedingspatroon. Te veel suiker, te veel bewerkte voeding. En ook te veel en langdurige stress. Ik eiste veel van mezelf. Alles moest op rolletjes lopen... voor de buitenwereld. Helaas verwaarloosde ik hiermee mezelf, fysiek en mentaal. Dat kwartje viel pas veel later. Ik kreeg fysieke klachten en kwam terecht bij een orthomoleculair therapeut. Met op een A4-tje geschreven verboden en toegestane voedingsmiddelen liep ik de deur uit. En nu?, dacht ik bij mezelf. Hoe zorg ik met deze beperkte lijst aan toegestane voedingsmiddelen voor voedzame maaltijden? Vanaf dat moment is mijn zoektocht begonnen naar gezond, makkelijk en vooral ook lekker eten. Ik verbaasde me over het positieve effect van pure voedingsstoffen op mijn lichaam. Achteraf ook heel logisch: je bent wat je eet!

Vele opleidingen, trainingen, boeken en persoonlijke ontwikkelingstrajecten volgden. Over de meest uiteenlopende thema’s als voeding, afvallen, voedingssupplementen, stress, ontspanning, massage, holisme, energie en mindset. En nog steeds is mijn “honger” naar nieuwe informatie over vitaliteit niet gestild. Het is gewoon te leuk en interessant!

Ik hoop dat ik je tijdens onze consulten een stukje mee kan nemen in mijn enthousiasme. :)

Opleidingen/trainingen

BGN Gewichtsconsulent  - Voedingsdeskundige  - Orthomoleculaire voedings- en suppletieadviseur  - Orthomoleculaire specialist burnout  - Stress- en burnoutcoach  - Toegepaste stressologie  - Vitaliteitscoach  - Medische- en psychosociale basiskennis  -

Arbeids- en gezondheidspsychologie  - Mindfulness based cognitive therapy  - Voetreflexologie