Stressreductie & ontspanning

Wil jij je weer vol energie voelen? Lekker slapen en uitgerust wakker worden?

Zin om te bewegen, te werken en vol creatieve ideeën?

Een rustige positieve geest en accepteren wat haalbaar is. Overzicht houden als het druk is en kalmte voelen.

 

Daar kan ik je mee helpen! Wat gaan we doen?

We plannen een afspraak in. Tijdens ons gesprek stel ik je veel vragen. We bespreken hoe je je nu voelt, wat je anders zou willen en waar je naar toe wilt. Na ons gesprek ontvang je een uitgebreide vragenlijst (de Braverman test).

Aan de hand van deze vragenlijst krijg ik inzicht in eventuele verstoringen in vier neurotransmitters (Dopamine, Serotonine, Acetylcholine en GABA). De resultaten van je test en ons gesprek gebruik ik om een persoonlijk leefstijladvies te schrijven. Je ontvangt dit advies per mail.

Met dit persoonlijk leefstijladvies kun je aan de slag. We maken meteen een afspraak voor een paar weken later. Dit nazorgconsult zorgt ervoor dat je een stok achter de deur hebt om echt aan de slag te gaan. Tijdens het nazorgconsult bespreken we waar je tegenaan bent gelopen en beantwoord ik je vragen.

Wil je daarna nog meer begeleiding van mij? Dan plannen we losse consulten van 30 minuten of 60 minuten in.

 

Wat kan er aan de hand zijn?

Als de neurotransmitters in je lichaam niet op orde zijn dan kan dit veel invloed hebben op je dagelijks leven. Je voelt je futloos, je hebt weinig energie. Je slaapt slecht. Heb je last van stemmingswisselingen? Maak je je zorgen? Ben je niet vooruit te branden? Dit zijn allemaal klachten die voor kunnen komen door een neurotransmitter tekort. 

Mijn doel is om je lichaam zelf te laten herstellen. Mijn persoonlijke leefstijladvies bestaat uit voedingsadviezen, ontspanningsoefeningen, slaapadviezen en zo nodig voedingssupplementen. Door met deze adviezen aan de slag te gaan brengen we je lichaam weer in balans.

 

Wat kost het je?

Een gesprek van ca. 60 minuten, een persoonlijk leefstijladvies per mail en een opvolgingsgesprek van ca. 30 minuten kost je €150,- . Mocht je meer begeleiding willen van mij dan kan dit tegen een uurtarief van €60,- (€ 30,00 /half uur). Alle prijzen zijn incl. BTW.

Voor meer informatie of het inplannen van een afspraak kun je contact met mij opnemen op 06-1364 9364 of via mail@leeffitengezond.nl .