Over onze werkwijze 

Je kunt heel graag gezond willen leven, maar als je belemmerd wordt door fysieke klachten zoals een verstoorde darmflora, door hormonen en neurotransmitters die niet in balans zijn of door bewuste (of onbewuste!) negatieve gevoelens en beperkende gedachten, dan wordt het behoorlijk lastig om een gezonde leefstijl toe te passen, laat staan vol te houden.

Met onze aanpak kijken we verder dan alleen voeding óf beweging óf stressreductie. We maken je bewust van de positieve effecten van een gezonde leefstijl met minder stress, zodat je lekkerder in je vel komt te zitten en beter bestand wordt tegen ziektes en andere ongemakken. Verder geven wij je praktische inzichten en zullen wij je motiveren om je balans te (her-)vinden, fysiek en/of mentaal. Met jouw input maken we een plan van aanpak dat bij jou en je leven past. Op een manier die je kunt volhouden. Het is namelijk de bedoeling dat je zelf de tools in handen krijgt, zodat je er ook na ons traject mee door kunt blijven gaan.

We gaan samen op zoek naar hoe jij letterlijk en figuurlijk in beweging kunt komen. Uiteindelijk zet jij zelf de stappen! Wij zetten al onze expertise in om je hierbij te ondersteunen.

 

Bekijk hieronder waarmee we je van dienst kunnen zijn. We helpen je graag!

Voeding

BGN-erkende Gewichtsconsulent

Zonder verwijsbrief vaak toch een vergoeding van je zorgverzekering!

Lees verder

Stressreductie & ontspanning

Stressreductie & ontspanning

Wat extra tijd voor jezelf? Een goed voornemen, niet alleen aan het begin van het jaar!

Lees verder

Bewustwording

Body Mind Release

Laat oude ballast los voor nieuwe energie!

Lees verder

Motivatie

Orthomoleculair Adviseur

Je gezondheid is je belangrijkste bezit. "Laat voeding je medicijn zijn." - Hippocrates

Lees verder